Levent Ertan Günaha Davet



İlk stüdyo albümünde müzik dinleyicisini dikkatini çekmeyi başaracak Levent Ertan "Günaha Davet" ediyor. Türkiye'de yapılan ilk pop star yarışmasının birincisi olarak müzik hayatına başlayan LEVENT ERTAN'ın dört şarkıdan oluşan ilk çalışması "GÜNAHA DAVET" Nisan ayında Statü Prodüksiyon etiketiyle raflarda yerini aldı.

"Günaha Davet" şarkısını Can Ertik ile birlikte yazan Levent Ertan albümde yer alan "Aşk", "Karmaşık", "Güzele Bakmak Sevap" gibi diğer şarkıların söz ve bestelerine imzasını attı.

Levent Ertan şarkılarında bir gencin gözünden aşkın evrelerini anlatıyor. Şarkılardaki ruhun yansıması olarak; insanların peşinden koştukları ve tutunmaya çalıştıkları an be an zorlaşan aşk hikayelerini anlatmaya çalışan Levent Ertan, "aslında günümüzde her şeyin hızlı tüketildiği ve aşkların sadakatin yok olma eğilimiyle yüz tutmuş durumda olduğunu, insanların sadece maddeye tutunup gerçek aşkı kaçırdıklarını ifade ettim bu albümde" dedi.

Alternatif pop tarzındaki albümde yer alan şarkıların, dans müziğinin dünyadaki örnekleri ile yarışacak kadar sağlam bir altyapıda hazırladığını söyleyen Levent Ertan, "yaratıcı bir yaklaşımla çok titiz çalıştık" dedi. Her geçen gün soundun'u geliştirmek için stüdyoda yeni şeyler denediğini söyleyen genç sanatçı, 2012 yılından oldukça umutlu olduğunu dile getirdi.

13 yıldır müzikle uğraşan Levent Ertan'ın "Günaha Davet" albümü Sismix stüdyosunda altı aylık bir çalışma sonucunda hazırlandı. Bu kadar iyi bir sound çıkmasını sağlayarak aranjeleri hazırlayan Seçkin Özer projenin mix ve masteringini de yaptı. Şarkıların altyapıları, elektronik müziğin r&b sounduyla buluşmasıyla oluştu.

İmaj fotoğraflarını Ümit Karalar'ın çektiği Levent Ertan'ın ilk video klibi "Günaha Davet" Serdar Gözelekli tarafından Beykoz kundura fabrikasına kurulan sonsuz fonlu bir stüdyoda çekildi. Klipte Canon 7D ve Red Epic olmak üzere iki farklı kamera kullanıldı. Red Epic ile çekilen sahneler yüksek kare (300) slow motion olarak kayıt edildi. Levent Ertan'a Arjantin asıllı model "Laura Muro" eşlik etti. 15 kişilik ekibin çalıştığı klip, 8 saatte tamamlandı.

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt

Blogger tarafından desteklenmektedir.